DEVLETİNİZ KAN, DÜZENİNİZ LAĞIM KOKUYOR!

21. Januar 2014

Autor*in

admin

Ve 7 yılda “adalet” yalanları Birkez daha tükendi. Katliam ve cinayet şebekelerini gizlemek için “özel devlet imalatı tetikçilerini” attılar sahneye. Delilleri, kamera kayıtlarını yok ettiler, tetikçilerin itiraflarına rağmen gerçek katilleri yargılamak yerine bir yargı piyesi sahnelediler. Asla da yargılayamazlar. Çünkü Hrant Dink Davası; Ergenekon’u, Erdoğan’ı , Gülen’i, ulusalcısı, medyası, mahkemesi, Jitemi, özel imalat tetikçileri ile cinayetin bizzat devlet tarafından işlendiğinin itirafıdır. Hrant Dink Davası; adaletin mahkeme salonlarında gelmeyeceğinin itirafıdır. Cemaat ve Gülen’in rant ve iktidar kavgasında, Kendilerinin ve çocuklarının hırsızlıklarını, örtbas etmek için 2000’den fazla polisi görevden alanlar, Gezi direnişinde 7 canımızı katlettiklerinde, aynı polislerin yazdığı “destan”ı övdüler.

Sivas davasını zaman aşımına uğratıp, katliam savunucularını vekil yaptılar, Roboski katliamına “kusursuz operasyon” deyip, Hrant Cinayetinde, devletin tüm suç şebekeleri ile cinayeti ortaklaşa işlediği ortada iken tek bir gerçek sorumluyu bile yargılamadılar. Varlığı, Halkların imhası ve inkarı üzerine kurulu devletleri, ne zaman egemenliği sarsılsa çareyi halkların kanını dökmekte aramaktadır. Tarihleri inkar, tarihleri katliamdır! Halklarımıza, tarihimize,özgürlük mücadelemize tahammülleri yoktur. Ermeni, Laz, Kürt, Türkmen, Çerkes, Alevi, Pontus, Arap, Pomak, Rum, Roman, Hemşin, Zaza, Boşnak, Gürcü, bu toprakların tüm Halklarının tarihleriyle hesaplaşması, kaderlerini ellerine alması, kardeşliği, kardeşleşmesi en büyük korkularıdır.

Bir kez daha haykırıyoruz: Korkularınızı gerçeğe çevireceğiz! Karanlık üreten medyanız, katliam şebekenizi gizleyen hakimleriniz, kanunlarınız, cezaevleriniz, ırkçı okullarınız, parlamentonuz, kimyasal silahlarınız, borsalarınız, Ayakkabı Kutularınız, Adalet Saraylarınız sizin olsun! Bizler biliyoruz ki; adaleti ancak biz, halklar sağlarız. Bu topraklara, Özgürlük, Kardeşlik , Eşitlik ve Adalet, ancak işçilerin, emekçilerin ve halkların ve elleriyle gelecektir.

Bu katliamların, bucinayetlerin hesabını soracak olan, bu toprakların gerçek sahiplerinin; halkların, işçilerin, emekçilerin örgütlü ve özgürleştirici mücadelesidir! Hafızanın unutmaya, aydınlığın karanlığa karşı savaşında Hrant’ın yolunda ilerleyen bizler, Hrant’ın katilleriyle ancak o katilleri yaratan karanlığı ortadan kaldırdığımızda hesaplaşmış olacağız.

Kan Kokan devletlerini, Lağım kokan düzenlerini Tarihin çöplüğüne göndermek için; Örgütlen ADALET İÇİN ÖRGÜTLEN! ÖZGÜRLÜK İÇİN ÖRGÜTLEN! HESAP SORMAK İÇİN ÖRGÜTLEN! BU PİSLİĞİ DEVRİM TENİZLER! ADALET HALKLARIN ELLERİYLE GELECEK! HEPİMİZ HRANT’IZ HEPİMİZ ERMENİYİZ!.

Schreibe einen Kommentar Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert